بازسازی نما





نما، اولین فاکتور از هر ساختمان است که نظر هر بیننده‌ی رهگذری را به خود جلب می‌کند.
نمای ساختمان در طول روز به دلیل وجود نور و روشنایی روز و تابش نور خورشید به خوبی دیده می‌شود و می‌تواند زیبایی خود را به رخ رهگذران بکشاند و نظر آن‌ها را به ساختمان جلب کند.
همان‌طور که پیش از این گفتیم نمای خشک از سیستم‌های اجرایی است و تنها به یک نما ختم نمی‌شود.
شاید برایتان جالب باشد اما در روش اجرای نما به صورت خشک شما می‌توانید از تمامی نماهای سنتی و مدرن استفاده کنید و با حذف ملات، آن‌ها را به نمای خشک تبدیل کنید.
اجرای نمای آجری خشک، اجرای نمای سنگی خشک، اجرای نمای آلومینیوم خشک، اجرای نمای سرامیک خشک و … از جمله نماهایی هستند که طرفداران زیادی دارند و اگر شما مجری مناسبی را انتخاب نمایید می‌توانند هر کدام را به طراحتی برایتان اجرا کنند.
نمای کرتین وال را می‌توانیم از دو جهت دسته‌بندی کنیم:

جنس لامل
شیوه‌ نصب
لامل‌ یا همان پروفیل‌های آلومینیومی که در بالا راجع به آن‌ها صحبت کردیم ممکن است چوبی، فولادی یا آلومینیمی باشند.
البته امروزه دیگر از لامل‌های چوبی به ندرت استفاده می‌شود.
خوردگی و پوسیده شدن این نوع خاص از لامل‌ها، مشکلات بسیاری را برای مهندسان سازنده به وجود می‌آورد و آن‌ها هم دیگر تصمیم گرفتند که از این نوع خاص از لامل استفاده نکنند.
نحوه اجرای نمای شیشه‌ای شما بسیار مهم است اما طراحی نما حرف اول را می‌زند.
شما باید به سراغ طراحانی بروید که با انواع مختلف نماهای شیشه‌ای آشنا باشند، اصول و ضوابط هر کدام را بدانند و بتوانند بهینه‌ترین دیتیل‌های اجرایی را برایتان طراحی کنند تا در مرحله اجرا به مشکل نخورید.
امروزه استفاده از نما شیشه ای ساختمانها بسیار گسترده شده و میتوان در نمای شیشه ای ساختمان مسکونی و یا نمای شیشه ای ساختمان ویلایی، تجاری، اداری و… انواع روش های اجرایی آن را مشاهده کرد.
برای پیاده‌سازی نمای کرتین وال فیس کپ، ابتدا لامل‌ها نصب شده و پس از این که تقسیم‌بندی پروفیل‌ها انجام گرفت، شیشه‌ها بر روی زبانه‌های تعبیه شده روی ساختار پروفیل قرار می‌گیرد.
برای این که قدرت استحکام نمای فیس کپ را در مقابل باد و باران و سایر عوامل محیطی افزایش دهیم، پس از نصب شیشه‌ها بر روی آن‌ها درپوش‌های آلومینیمی تخت یا دوکی را نصب می‌کنیم که قدرت استحکام نما تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند.
تیم نمادیزاین سعی می‌کند تا در طراحی نمای ساختمان‌ها، هم سلیقه‌ی شما را در نظر بگیرد و هم نمای ساختمان را با توجه به ضوابط شهرداری منطقه‌ی شما طراحی کند تا در هنگام اخذ مجوز مشکلی نداشته باشید!
همچنین کارشناسان نمادیزاین با چاشنی کردن تجربه‌ی این سال‌های کاری در حوزه‌ی نما، بهینه‌ترین استفاده را از مصالح ساختمانی به عمل می‌آورند و کاری می‌کنند که نمای ساختمان شما با کمترین میزان دورریز مصالح انجام شود!
از طرف دیگر باید به فکر گرفتن تاییدیه‌ی نمای شهرداری هم باشید.
نمای شیشه فریم لس یکی از روش های اجرا نما شیشه ای میباشد.
در این روش فریم آلومینیومی بین شیشه ها بسیار کمتر دیده می شود، خیلی از افراد تصور میکنند در این روش به هیچ عنوان، فریمی دیده نمیشود، در صورتی که اینطور نیست و روش اجرا به این صورت است فریم آلومینومی پشت شیشه کار میشود و از روبه رو که به نمای ساختمان نگاه کنید فقط درز باریکی میبینید که یک مقدار آلومینوم دیده میشود.
فراهم کردن ویویی فوق‌العاده از منظره‌ی بیرون
فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشد که همه‌ی ما به دنبال این هستیم که بتوانیم تمام شهر را از پنجره‌ی خانه‌مان ببینیم.
یکی از دلایلی که کرتین وال این همه مورد استقبال خریداران قرار می‌گیرد همین قضیه است.
یک نما در طول روز می‌تواند به زیبایی دیده شود و تاثیر مثبتی بر ذهیت بینندگان بگذارد.
اما همین نمای زیبا اگر طراحی نورپردازی درستی نداشته باشد، در شب در تاریکی مطلق فرو می‌رود و هیچ کس از زیبایی آن چیزی نخواهد دید.
به همین دلیل اهمیت طراحی یک سیستم نورپردازی موثر در مراحل طراحی نما، می‌تواند تاثیر به سزایی در زیبا به نظر رسیدن نما داشته باشد.

با نور پردازی میتوان ساختمان را بلند تر از آنچه که هست به رخ کشید (نورپردازی طولی)

و همچنین از ارتفاع آن کاست و به عرض ساختمان تاکید داشت (نورپردازی عرضی)




توجه به کاربری در طراحی نورپردازی نمای ساختمان‌های دوطبقه می‌تواند دید بسیار خوبی به طراح نورپرداز نما بدهد!
بسیاری از ساختمان‌های دوطبقه هستند که کاربری‌های متفاوتی دارند؛ مثلا برخی از آن‌ها به عنوان گالری مورد استفاده قرار می‌گیرند و برخی دیگر به عنوان کافی‌شاپ و مغازه نوع طراحی نورپردازی نمای ساختمانی آن‌ها باید به گونه‌ای باشد که تفاوت کاربری آن‌ها را به ما نمایش دهد.
بعضی از نماهای سنگی هستند که از بی‌کیفیت‌ترین نماهای کامپوزیت هم مقاومت کمتری دارند.
پس باید مراقب باشید سرتان کلاه نرود!
اگر شما هم به فکر طراحی نمای سنگی برای ساختمانتان هستید و می‌خواهید که نمای سنگی خوب را از سنگ نماهای نامرغوب تشخیص دهید تا انتهای صفحه همراه نمادیزاین باشید.
نگران نباشید ما نمادیزاینی‌ها قصد داریم تا در ادامه تمامی مزایای این سیستم اجرای نما را با هم بررسی کنیم.
همراهمان باشید!
پنل‌های آلومینیمی، از دو لایه ورق آلومینیومی و یک لایه مواد پلی‌اتیلن تشکیل شده‌ است. لایه‌ی پلی‌اتیلنی، در بین دو لایه‌ی آلومینیومی قرار می‌گیرد و در واقع حکم هسته‌ی مرکزی را دارد.
ورق‌های آلومینیوم کامپوزیت، در طیف رنگی‌های متنوع، به بازار عرضه می‌شود تا نظر مشتری را به خودش جلب کند.
یک طراح باهوش و بااستعداد باید بتواند دیتیل‌های اجرایی سیستم نمای خشک شما را با توجه به ضوابط و الزامات طراحی کند.
پس وقت را تلف نکنید و به دنبال طراحانی باشید تا شما را پشیمان نکنند.
شیشه در حالت عادی اگر بشکند به صورت تکه های بزرگ و تیز خرد میشود که این مسئله در صنعت ساختمان سازی بسایر خطرناک میباشد.

شیشه های سکوریت شیشه هایی هستند که طی فرایندی که روی شیشه به عمل می آید، در صورت شکستن، شیشه به قطعات بسیار بسیار ریزی تبدیل میشود و خطر بسیار کمتری دارد.

یکی از عناصر جدا نشدنی در نما های شیشه ای، شیشه سکوریت نمای ساختمان می باشد، تمام شیشه های مورد استفاده در نمای ساختمان باید سکوریت باشند در غیر این صورت ممکنه خطر زیادی برای عابرین داشته باشند.
اگر نمای ساختمان شما بر اساس ضوابط شهرداری منطقه‌ی خودتان طراحی نشده باشد؛ قطعا برای گرفتن مجوز اجرا از شهرداری منطقه‌تان دردسرهای بسیاری را به همراه خواهید داشت!
به همین دلیل است که باید طراحی نمای ساختمانتان را به دست افراد متخصص در این زمینه بسپارید تا ضمن این که نه تنها در گرفتن مجوز از شهرداری مشکلی نداشته باشید؛ بلکه نمای شما بر اساس آخرین متد روز طراحی نمای روز دنیا، طراحی شود و در اختیارتان قرار گیرد!
مشکلات این چنینی رو به رو نشوید و بتوانید نتیجه‌ی زحمات خود را ببینید!
اگر شما نمای ساختمان خود را به زیبایی هرچه تمام‌تر و فوق‌العاده طراحی کنید اما در طراحی آن ضوابط شهرداری منطقه را مد نظر نداشته باشید؛ آن‌گاه عملا طرح شما غیرقابل اجرا خواهد بود و نمی‌توانید مجوز مربوطه را از شهرداری منطقه بگیرید!
پس بهترین و بهینه‌ترین راه برای طراحی و اجرای نمای ساختمانتان این است که هر دو کار طراحی و اجرای نما برای ساختمان را از یک شرکت بخواهید که بتوانید مجوز شهرداری را هم به آنها بسپارید!
نمادیزاین افتخار این را دارد که فاز طراحی و اجرای نمای ساختمان شما را بر عهده بگیرد و با اخذ مجوز شهرداری منطقه، خیال شما را از بابت نمای ساختمانتان راحت کند!
در هنگام طراحی نما باید تصمیم بگیرید که از چه نوع متریالی برای ساخت نمای ساختمانتان می‌خواهید استفاده کنید.
متریال انتخابی شما باید هزینه‌ی مناسبی داشته باشد و خرج اضافی روی دستتان نگذارد.
زیرا همان‌طور که می‌دانید اگر از متریال مرغوبی استفاده نکنید بعد از گذشت چند سال مجبور می‌شوید هزینه‌ای برای تعمیر و بازسازی نمای ساختمانتان بپردازید.
علاوه بر این، باید از اجرای نمای سیمانی کیفیت مطلوب نیز بهره‌مند باشد تا زیبایی طراحی شما را زیر سوال نبرد.
در بسیاری از موارد دیده شده که زیبایی کار طراح نما، به دلیل استفاده از مصالح نامرغوب به کلی زیر سوال رفته است!
در هنگام طراحی نما ساختمان، باید حواستان را به استفاده از ترکیب رنگ‌هایی که هماهنگی بیشتری با هم دارند جمع کنید.
تناسب رنگ در نما، یکی از مهم‌ترین موضوعاتی است که می‌تواند زیبایی نما را به حد کمال برساند.
دقیقا همان اتفاقی که در طراحی نمای رومی می‌افتد.
خوشبختانه امروزه با استفاده از نرم‌افزارهایی که در اختیار معماران هست، می‌توانید رنگ‌های مورد نظر خود را روی طرح ساختمان پیاده‌سازی کنید و نتیجه‌ی کار را پیش از اجرایی شدن پروژه ببینید.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *