نمای کلاسیک




طراحی نمای خشک ساختمانتان را با خیال راحت به نمادیزاین بسپارید.
نمای خشک یکی از جدیدیترین سیستم‌های اجرای نماهای ساختمانی است.
طراحی و اجرای نمای خشک ساختمان‌ها مزایای قایل توجهی دارند که ما نمادیزاینی‌ها تصمیم داریم در این مقاله به صورت جامع آن را بررسی کنیم.
همان‌طور که پیش از این گفتیم نمای خشک یکی از سیستم‌های اجرایی نماهای ساختمانی است که امروزه بسیار قابل توجه قرار گرفته است.
در نمای خشک بدون استفاده از ملات و با استفاده از پیچ و پرچ قطعات نما را نصب می‌کنند.
حذف ملات‌ها باعث شده تا وزن این نما به شدت کاهش یابد و یکی از مزایایش همین وزن کم نما باشد.
نمای آلومینیوم کامپوزیت نیاز به طراحی حرفه‌ای و تخصصی دارد و هر کسی از پس طراحی آن برنمی‌آید.
پس اگر شما هم آلومینیوم کامپوزیت را برای نمای ساختمان‌تان انتخاب کرده‌اید بهتر است که کار را به کاردانش بسپارید!
اجرای نمای خشک مزایای بسیاری را با خودش به همراه دارد که قطعا شما هم با شنیدن این مزایا ترغیب می‌شوید که نمای خود را به صورت خشک اجرا کنید.
اما هرگز فراموش نکنید که مجریان نمای خشک شما باید بتوانند نمای شما را به گونه‌ای اجرا کنند تا بتوانند از حداکثر این مزایا در نمای ساختمانتان استفاده کرده باشند و هم‌چنین بتوانند با یک اجرای حرفه‌ای معایب سیستم اجرای نمای خشک را نیز پوشش دهند.
نمای کرتین وال فریم لس نمای کرتین والی است که پروفیل‌های آلومینیومی در ظاهر نما مشخص نیستند و همین موضوع باعث جذابیت و زیبایی بیشتر آن نسبت به نمای فیس کپ است.
هم‌چنین نمای کرتین وال فریم لس به دلیل ظرافت قابل توجهش محبوبیت خاصی میان طراحان و مهندسان کاربلد و حرفه‌ای دارد.
برای پیاده‌سازی نمای کرتین وال فیس کپ، ابتدا لامل‌ها نصب شده و پس از این که تقسیم‌بندی پروفیل‌ها انجام گرفت، شیشه‌ها بر روی زبانه‌های تعبیه شده روی ساختار پروفیل قرار می‌گیرد.
برای این که قدرت استحکام نمای فیس کپ را در مقابل باد و باران و سایر عوامل محیطی افزایش دهیم، پس از نصب شیشه‌ها بر روی آن‌ها درپوش‌های آلومینیمی تخت یا دوکی را نصب می‌کنیم که قدرت استحکام نما تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند.
پنل‌های آلومینیوم کامپوزیت ضد باکتری از دو ورق آلومینیومی و هسته‌ی پلی‌اتیلن سبک و ضدآلاینده تشکیل شده‌اند.
به همین دلیل استفاده از این پنل‌ها برای ساختن مکان‌هایی با حساسیت بالا مثل: بیمارستان‌ها، شرکت‌های داروسازی و آزمایشگاه‌ها انتخاب خوبی به نظر می‌رسد.
لایه‌ی رنگی این پنل‌ها که سطح کامپوزیت‌ها را پوشش داده است، مقاومت بسیار بالایی دارد و برای استفاده در محیط‌های حساس بسیار کاربردی و مفید است.
نمای هر ساختمان، نشان دهنده‌ی هویت آن ساختمان است.
طراحی نمای یک ساختمان باید به گونه‌ای انجام شود که علاوه بر داشتن فاکتورهای زیبایی در ظاهر نما، نشان دهنده‌ی هویت و کاربری ساختمان نیز باشد.
برای نمایش بهتر هویت ساختمان، باید به نکات و اصولی مهم در این زمینه، که در ادامه ذکر میکنیم، توجه کرد.
سنگ نمای چینی بسیار مقاوم است و قابلیت حجم پذیری و ابزار زنی هم دارد.
شما می‌توانید این سنگ را در دو رنگ سفید و طوسی پیدا کنید.
البته استفاده از سنگ نمای چینی در نمای ساختمان خیلی مرسوم نیست و بیشتر از این نوع سنگ در مصارف خاص‌تر استفاده می‌شود.
پنل‌های آلومینیم کامپوزیت به صورت آماده و از پیش ساخته شده در بازار موجود هستند و تهیه‌ی آن‌ها کار دشواری به حساب نمی‌آید. به همین دلیل استفاده از این متریال در طراحی نما، سرعت نماکاری را بسیار بالا می‌برد و نسبت به نماهای دیگر قابلیت اجرا و پیاده‌سازی سریع‌تری دارد. علاوه بر این وزن سبک این نما، سرعت منبع پیاده‌سازی آن را بالا می‌برد.
نماکاری با نماهای آلومینیم کامپوزیت، توسط متخصصان حرفه‌ای با استفاده از نقشه‌ها و ابزارآلات مخصوص انجام می‌پذیرد. از این رو نمای آلومینیم کامپوزیت نمایی اصولی با سرعت اجرای بالا به شمار می‌آید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *